Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене. Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене. Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Здравният министър се заинати. България пак помага на Украйна. Армията се модернизира

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене. 

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Забраната за съветски нефт се отлагаДемонтажът на руския монумент започваСвободна Европа взе Голямата премия " Валя Крушкина "
Ситуацията към уволнението на шефа на " Пирогов " Валентин Димитров, която провокира ново напрежение в ръководещата коалиция, става патова. отхвърля да ревизира решението си, макар че беше свикан за това и от комисията по опазване на здравето в Народното събрание. Той отхвърля и да подаде оставка, за което беше свикан от финансовия си сътрудник Асен Василев, ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Партньорите в ръководството обаче съумяха да се схванат по кое време да влезе в действие възбраната за импорт на съветски нефт. След няколкоседмични разногласия с ПП-ДБ това да се случи от 1 март, а не от 1 януари следващата година.

ГЕРБ отстъпи и от заканата си да блокира приемането на закони поради уволнението на шефа на " Пирогов ". В четвъртък дефинитивно бяха признати измененията в данъчните закони. Най-изненадващата измежду тях беше отпадането на задължението на земеделците да заплащат налози.
Журналистите скочиха против разпоредбите в Народното събрание
Журналистите, отразяващи работата на Народното събрание, пък желаеха да отпаднат най-малко част от рестриктивните мерки на достъпа им до депутатите в някогашния Партиен дом, където сега работи Народното събрание, написа &
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР